KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Dla Rodziców

Zapraszamy wszystkie dzieci na Święto Przedszkolaka. W tym roku z uwagi na występujące zagrożenie COVID-19 uroczystości odbędą się bez udziału rodziców. Materiał z uroczystości będzie Rodzicom udostępniony. 

Święto Przedszkolaka 21.10.2020r. w grupie I i II oraz 23.10.2020r. w grupie III


Wsparcie ze strony Rodziców, życzliwość i praca na rzecz przedszkola to ogromna pomoc w kształceniu i wychowaniu naszych przedszkolaków. Serdecznie dziękujemy Radzie Rodziców za zakup oczyszczaczy powietrza do każdej grupy wiekowej, 

KOMUNIKAT RADY RODZICÓW

Na zebraniu w dniu 30 października 2020 roku Rada Rodziców podjęła uchwałę  w sprawie składki na  fundusz RR w roku szkolnym 2020/2021. Z funduszu Rady Rodziców zakupione będą prezenty na „Mikołaja”, upominki na zakończenie roku szkolnego dla dzieci kończących edukację przedszkolną oraz niespodzianki na zaplanowane uroczystości.

I SEMESTR /50 zł - do 30 października 2020r

II SEMESTR /50zł -  najpóźniej do 15 stycznia 2021r.

Z uwagi na wcześniejszy zakup dzieciom prezentów na Święta Bożego Narodzenia
prosimy o terminowe dokonywanie wpłat. Pragniemy poinformować, że z pieniędzy które pozostały niewykorzystane w poprzednim roku szkolnym zakupimy oczyszczacze powietrza do każdej z grup.

Numer konta RADY RODZICÓW:

22 8783 0004 0112 6482 2001 0002

tytułem: imię i nazwisko dziecka i nr grupy


Gotowi na nowy rok szkolny !

 Witamy w nowym roku szkolnym 2020/2021

Drodzy Rodzice,

w związku z ograniczeniami jakie wprowadził COVID-19 pracujemy zgodnie z wytycznymi przeciwepidemicznymi Głównego Inspektora Sanitarnego z dnia 25 sierpnia 2020r.  Od września w każdej grupie może przebywać 25 dzieci (tak jak przed pandemią). Pracujemy w reżimie sanitarnym. Prosimy o zapoznanie się z ważnymi procedurami bezpieczeństwa oraz bieżące śledzenie informacji zamieszczanych na stronie internetowej. 

Ważne dokumenty:

Karta szybkiego kontaktu

Upoważnienie do odbioru dziecka z przedszkola 2020/2021

Druk do wypełnienia przez osoby upoważnione do odbioru dziecka w roku szkolnym 2020/2021


INFORMACJE DLA RODZICÓW DZIECI NOWOPRZYJĘTYCH W ROKU SZKOLNYM 2020/2021

zdjęcia chłopca

Niezbędnik przedszkolaka :)

Parę kroków do sukcesu - cenne wskazówki :) 


WYNIKI   KONKURSU !!!

Z wielką radością informujemy, że Nasze Przedszkole znalazło się w gronie zwycięzców konkursu Czyściochowe Przedszkole organizowanego przez firmę Rossmann. Bardzo dziękujemy za Państwa głosy. To dzięki nim otrzymamy  kartę podarunkową w wysokości 500zł na zakup środków higienicznych do Naszego Przedszkola. Dziękujemy.     


Dobre serce daje życie, czyni je lepszym i bardziej życzliwym. Zwracamy się z ogromną prośbą o wsparcie w leczeniu Tosi, siostrzyczki naszej podopiecznej. Bądźmy podporą dla innych szerząc pomoc:)


BEZPIECZNE DZIECI -10 PORAD POLICJANTA

Centrum Rozwoju Lokalnego kontynuując swoją misję edukacyjną w tak ważnym obszarze jak bezpieczeństwo, we współpracy z Komendą Powiatową Policji w Zawierciu przygotowało materiał filmowy "Bezpieczeństwo dzieci – 10 porad policjanta". Adresatami przygotowanego materiału są rodzice. Film powstał w ramach organizowanej przez Centrum Rozwoju Lokalnego, objętej honorowym patronatem Ministra Edukacji Narodowej, ogólnopolskiej akcji edukacyjnej "Dzieci uczą rodziców", w której uczestniczy już 2500 szkół i przedszkoli z całej Polski.

Link do filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=3UMLbjkEzAE