KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Dla Rodziców

Zapraszamy do zapoznania się z harmonogramem dyżurów wakacyjnych 2021r.

Film z uroczystości Dnia Babci i Dziadka w grupie I

Zapraszamy na film z uroczystości Dnia Babci i Dziadka w grupie I

Film z uroczystości Dnia Babci i Dziadka w grupie II

Zapraszam na film z uroczystości Dnia Babci i Dziadka w grupie II

Film z uroczystości Dnia Babci i Dziadka w grupie III

Zapraszamy na film z uroczystości Dnia Babci i Dziadka w grupie III

Zapraszamy do zapoznania się z nowymi wytycznymi GIS z dnia 19 listopada 2020r. Wytyczne Głównego Inspektora Sanitarnego i wewnętrzne procedury bezpieczeństwa na terenie Miejskiego Przedszkola nr 14 w Zgierzu zamieszczone są po lewej stronie w zakładce PROCEDURY.

Informujemy, że z przyczyn od nas niezależnych w ciągu roku szkolnego 2020/2021 może się zdarzyć, że grupy zostaną połączone z powodu braków kadrowych. Z uwagi na dynamiczną sytuację nie jesteśmy w stanie z wyprzedzeniem informować Państwa o podjętych decyzjach.

Dobre serce daje życie, czyni je lepszym i bardziej życzliwym. Zwracamy się z ogromną prośbą o wsparcie w leczeniu Tosi, siostrzyczki naszej podopiecznej. Bądźmy podporą dla innych szerząc pomoc:)

Wsparcie ze strony Rodziców, życzliwość i praca na rzecz przedszkola to ogromna pomoc w kształceniu i wychowaniu naszych przedszkolaków. Serdecznie dziękujemy Radzie Rodziców za zakup oczyszczaczy powietrza do każdej grupy wiekowej, 

Od września w każdej grupie może przebywać 25 dzieci (tak jak przed pandemią). Pracujemy w reżimie sanitarnym. Prosimy o zapoznanie się z ważnymi procedurami bezpieczeństwa oraz bieżące śledzenie informacji zamieszczanych na stronie internetowej.  

Z wielką radością informujemy, że Nasze Przedszkole znalazło się w gronie zwycięzców konkursu Czyściochowe Przedszkole organizowanego przez firmę Rossmann. Bardzo dziękujemy za Państwa głosy. To dzięki nim otrzymamy  kartę podarunkową w wysokości 500zł na zakup środków higienicznych.