KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Dla Rodziców

Drodzy Rodzice,

W związku z ograniczeniami jakie wprowadził COVID-19 pracujemy zgodnie z wytycznymi przeciwepidemicznymi Głównego Inspektora Sanitarnego  z dnia 2 lipca 2020r. Wytyczne zamieszczone są w zakładce Edukacja Zdalna- Covid -19. Informacje dotyczące organizacji pracy od września  2020 roku będą zamieszczone na stronie internetowej.

Prosimy o bieżące śledzenie naszej strony.


zdjęcia chłopca

Ważne informacje dla Rodziców dzieci nowoprzyjętych w roku szkolnym 2020/2021

Informacje dla Rodziców dzieci nowoprzyjętych - rok szkolny 2020/2021

Niezbędnik przedszkolaka - parę kroków do sukcesu:) 


dyplom uznania dla Rodziców


DYŻUR WAKACYJNY- SIERPIEŃ 2020 rok.

Rodzice, którzy potwierdzili zgłoszenie dziecka na dyżur wakacyjny do naszego przedszkola zobowiązani są wypełnić poniższe dokumenty:  

UPOWAŻNIENIE DO ODBIORU DZIECKA Z PRZEDSZKOLA  - DRUK DO WYPEŁNIENIA

ZGODA RODZICÓW - DRUK DO WYPEŁNIENIA

Wypełnione druki należy dostarczyć w pierwszym dniu pobytu dziecka w przedszkolu.

Z uwagi na ścisłe przestrzeganie wytycznych Głównego Inspektora Sanitarnego dzieci zapisane na dyżur wakacyjny podzielone są na grupy zgodnie z zadeklarowanymi przez Państwa godzinami. Zobowiązuje się rodziców do przyprowadzania i odbierania dzieci zgodnie z podanym czasem.

Informacje dotyczące opłat w czasie dyżuru wakacyjnego

WAŻNE !

Dzieci przyprowadzane są do przedszkola/odbierane wyłącznie przez osoby zdrowe,
tylko 1 rodzic/opiekun ( do 2 niezmiennych).


  WYNIKI   KONKURSU !!

       Z wielką radością informujemy, że Nasze Przedszkole znalazło się w gronie zwycięzców konkursu Czyściochowe Przedszkole organizowanego przez firmę Rossmann.

Bardzo dziękujemy za Państwa głosy. To dzięki nim otrzymamy  kartę podarunkową w wysokości 500zł na zakup środków higienicznych do Naszego Przedszkola.

Jeszcze raz Serdecznie Dziękujemy

                                                                                                                                      


Dobre serce daje życie, czyni je lepszym i bardziej życzliwym.

Zwracamy się z ogromną prośbą o wsparcie w leczeniu Tosi, siostrzyczki naszej podopiecznej.

Bądźmy podporą dla innych szerząc pomoc:)


BEZPIECZNE DZIECI -10 PORAD POLICJANTA

Centrum Rozwoju Lokalnego kontynuując swoją misję edukacyjną w tak ważnym obszarze jak bezpieczeństwo, we współpracy z Komendą Powiatową Policji w Zawierciu przygotowało materiał filmowy "Bezpieczeństwo dzieci – 10 porad policjanta". Adresatami przygotowanego materiału są rodzice. Film powstał w ramach organizowanej przez Centrum Rozwoju Lokalnego, objętej honorowym patronatem Ministra Edukacji Narodowej, ogólnopolskiej akcji edukacyjnej "Dzieci uczą rodziców", w której uczestniczy już 2500 szkół i przedszkoli z całej Polski.

Link do filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=3UMLbjkEzAE